Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Pro TV

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, sezonul 2, își va deschide porțile. Duminică, 4 septembrie, vom auzi pentru prima dată chemarea junglei. Telespectatorii vor putea urmări în fiecare duminică, luni și marți, provocările prin care vor trebui să treacă celebritățile în cel mai intens reality show al momentului, prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cine va fi cel care va striga primul: ”Sunt celebru, Despre seriale scoate-mă de aici!” rămâne de văzut. Citeşte întreaga ştire: Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Pro TV Citeşte întreaga ştire: Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Pro TV

Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Pro TV

Când începe „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” sezonul 2. Tot ce trebuie să știi despre show-ul de la Pro TV

CUPRINS:

Cine prezintă „Sunt celebru, scooate-mă de aici!”

Cine sunt concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Cătălin Moroșanu, câștigătorul primului sezon

Cine prezintă „Sunt celebru, scooate-mă de aici!”

Cine prezintă „Sunt celebru, scooate-mă de aici!” Show-ul de la Pro TV va fi prezentat de Cabral și Adela Popescu. Cei doi se află de mai bine de o lună în Republica Dominicană.

„Sincer, trebuie să fii nebun să vii aici competitor. Probele sunt foarte dure și pare că dificultatea sporește cu fiecare etapă. Mai mult, concurenții au venit aici pentru a răspunde unor provocări legate de fricile pe care le au… ei bine, până acum ai noștri s-au luptat cu frica de păianjeni, de șobolani, de înălțimi, de șerpi, broaște, crabi și multe alte creaturi.

Pe deasupra… nu vă puteți închipui ce scârboșenii au ales să bea și să mănânce! Ce m-a șocat pe mine este că până acum nu a strigat nimeni «Sunt celebru, scoate-mă de aici!», cu toate că ne așteptam să se întâmple. Sunt tari oamenii, tari de tot!”, a spus Cabral.

„Eu și Cabral, după filmări, povestim mult timp despre tot ce se întâmplă în show. E peste ce mi-am/ne-am imaginat.

Nu înțeleg care sunt resursele interne ale celebrităților să treacă prin toate aceste probe pe care îmi este foarte greu să le povestesc. Lipsa hranei, fobiile, oboseala, dorul de casă, toate adunate nu i-au convins încă pe concurenți să renunțe. Într-un fel sunt mândră de ei. Și abia aștept să văd cine va fi regele sau regina junglei”, a declarat Adela Popescu.

Cine sunt concurenții „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Nume cunoscute din toate domeniile își vor împinge la maximum limitele psihice și fizice în show-ul care va începe în toamnă la Pro TV. Actori, cântăreți, creatori de conținut, sportivi și jurnaliști celebri vor simți pe pielea lor teama de înălțime, claustrofobia, frica de spații întunecate, se vor întâlni cu șerpi, șobolani, tarantule, gândaci, viermi, vor gusta din preparate culinare greu de privit și mirosit. Totul pentru a-și demonstra că nimic nu este imposibil.

Lidia Buble (cântăreață), Anisia Gafton (comediant), Tania Popa (actriță), RUXI (creator de conținut), Mara Bănică (jurnalist), Bia Khalifa (cântăreață și adult content creator), Giani Kiriță (fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptător MMA), Alex Bogdan (actor), Răzvan Botezatu (influencer) și Cornel Palade (actor comediant) sunt cei 12 concurenți care vor trăi aventura „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, prezentată de Cabral și Adela Popescu.

Cătălin Moroșanu, câștigătorul primului sezon

Cătălin Moroșanu a câștigat primul sezon „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” . Luptătorul a câștigat titlul de „Regele Junglei”, urmat de Dorian Popa și de Ruby.

„Amintirile sunt destul de dureroase, în sensul că a fost o experiență foarte grea. Dacă este să compar, cele 21 de zile, căci acum nu știu ce format este, au fost cele mai grele din viața mea. Nu aveai mâncare, nu aveai nimic.

Aveam un pumn de orez și un pumn de orez. Nici sare, nici zahăr. În 21 de zile am slăbit 10-12 kilograme. Pentru mine a fost un șoc. La Survivor mai ai cocos, aici nu ai nimic. Foarte greu a fost”, a spus recent Moroșanu pentru Ego.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *